SHOOTERS BAR avattu, tervetuloa!

Shooters Bar, Sorinkatu 8, Nokia Arenan B-sisäänkäynnin portaiden juurella

Tavoitteemme on olla Sorin alueen viihtyisin kortteli-baari joka houkuttelee kävijöitä laajemmaltakin alueelta viettämään After Workia ja miellyttävää iltaa. Lisäksi muuntaudumme Nokia Arenan tapahtumien mukaan vauhdikkaammaksi teema-baariksi kulloisenkin tilanteen mukaan. Jos siis kaipaat pysäkkiä ennen, välissä ja jälkeen Arenan tapahtumaa niin poikkea shotilla tai pidemmällä juomalla Shooters Barissa.

Jatkossa tarjoamme tilojamme tai osaa niistä mielellämme myös ryhmä- ja yksityiskäyttöön. Jos siis suunnittelet omia bileitä, yritys- tai edustustilaisuutta ym. niin tule poikeamaan ja tutustumaan tiloihimme. Tilamme tarjoavat erinomaisen monipuoliset tv-, screen-, äänentoisto- ja kokousmahdollisuudet. Tarjoiluja unohtamatta! shooters@gastropub.net