Gastropub Tuulensuu

Gastropub Tuulensuu on tunnelmallinen seurusteluravintola Tampereen Hämeenpuistossa.

Sijaintimme, hillitty musiikkimme, viihtyisä ympäristömme sekä asiantunteva palvelumme on suunnattu kaikkien laatua arvostavien aikuisten ihmisten  viihtyvyyden takaamiseksi.

Gastropub Tuulensuu is a cosy beer, wine and food restaurant next to park Hämeenpuisto in Tampere.

Our location, soft music, nice atmosphere and professional service is all aimed to please all the customers who appreciate quality and pleasures of life.

Avoinna/Open:

Ma-Ti 11-00.30 (02)

Ke-Pe 11-02

La 12-02

Su 15-00.30 (02)

 

Lounas

Ma-Pe 11-15

 

 Keittiö avoinna/Kitchen open:

Ma-Pe 11-24

La 12-24

Su 15-24

 

YHTEYSTIEDOT:

Hämeenpuisto 23

03-2141 553

tuulensuu@gastropub.net

 
» AJANKOHTAISTA

 

KUPLIVAN HERKULLLISTA VAPPUA; FRANCIACORTAA & ITALIAN JUUSTOJA 28.4.-1.5.

RIESLING-VIIKOT 9.-22.5.

11.5. BRITTA & MARTIN KORRELL VIERAILEE TUULENSUUSSA. KORRELLIN TILAN VIINIEN TASTING KLO 18.00 ALKAEN

 

ÄITIENPÄIVÄNÄ 8.5. OLEMME AVOINNA KLO 14.00 ALKAEN. TERVETULOA!

ÄITIENPÄIVÄN MENU 8.5.2016

Parsaa, prosciuttoa & parmesania

tai

Yrtti-parsasalaattia & sokeri suolattua lohta

tai

Vihersimpukoita Rockefeller

*****

Entrecôte Cafe de Paris-maustevoilla, yrttisalaattia & tikkuperunat

tai

Bressen-kanaa & maalaissalaattia

*****

Minttu-suklaa brownie & kermavaahtoa

 

35.50€ 

 

 

100 päivää ilman…kulttuuria ja sivistystä?

Vuoden alussa koettaa taas aika kun moraalisesti suvaitsemattomat tahot ja ihmiset pyrkivät päättämään puolestamme mitä saamme tehdä ja mistä pidämme. Tipattoman Tammikuun lisäksi on keksitty vielä järjettömämpi ”100 päivää ilman alkoholia”. Kas kun ei 100 päivää ilman kirjallisuutta, musiikkia, seksiä, lihaa, leipää, elokuvia, teatteria tai muita asioita jotka tuottavat useimmille meistä nautintoa, hyötyä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Meidän historiaamme alkoholi kuuluu olennaisena osana, itse asiassa niin olennaisena että meitä ihmisiä tai meidän historiamme ja yhteiskuntaamme ei olisi ilman alkoholia.

Henkilökohtaisesti lupaan pyrkiä nauttimaan vuoden 100 ensimmäisenkin päivän ajan edellä mainituista ja monista muista hyödyllisistä teoista sekä tavoista entiseen tapaan, ja alkoholia päivittäin. Gastropub Tuulensuu ja muut ravintolamme jatkavat perinteitä ja toivottavat kaikki samoin ajattelevat tervetulleiksi!

Taantumuksen vastustamiseksi ja vapaan, elävän kulttuurin ylläpitämiseksi sekä kehittämiseksi kannamme kekoon pienen kortemme seuraavan Gastropub Tuulensuun tarjouksen muodossa…"Ilmaiset" oluttastingit/Tipaton Tammikuu. Kaikkiin 2015 aikana tehtyihin yli 10 hlö ryhmävarauksiin tarjoamme Tammikuussa 2016 oluttastingin oluiden hinnalla, emme siis veloita mitään itse tastingin järjestämisestä.

Sami Lappalainen

Vinoteca Oy

Tampereella 23.11.2015

 

GASTROPUB TUULENSUU, SUOMEN PARAS OLUTRAVINTOLA 2014. Suomen paras olutravintola on jälleen valittu. Kiitos äänestäjille ja asiakkaille tämänkin vuotisesta voitosta! www.olutopas.info

Best Beer Restaurant In Finland 2014! Best beer restaurant in Finland is chosen again and is Gastropub Tuulensuu also this year. Thanks for all who voted and to all the customers. www.olutopas.infoWWW-toteutus
tampere.kohokohdat.fi