KLASSIKKOSUNNUNTAIT JATKUVAT TUULENSUUSSA!


Gastropub Tuulensuu nostaa  sunnuntaisin esille jonkun perinteisen klassikko annoksen.

Jos siis haluat tutustua suomalaisen ruokakulttuurin helmiin tai vaikka tulla muistelemaan mennyttä reissua kansainvälisine herkkuineen niin tässäpä loistava tilaisuus. Ja kaikki tämä unohtamatta osuvaa juomavalikoimaa jollaista ei ole missään muualla…koska Tuulensuu!

20.1. Blinit 20€. Talvisesongin itseoikeutettu tähti rapeaksi paistettuna mädin, sipulin ja smetanan kera. Ja koska ollaan Tuulensuussa niin snapsi- ja Riesling-valikoimaa löytyy makuelämystä tukemaan…

27.1. Madekeitto 15€. Tammikuun viileän vesien kaunotar saapuu perinteisen, höyryävän kuuman ja herkullisen keiton muodossa! Herkkusuiden unelmasunnuntai!

3.2. Choucroute 23€. Ranskan Alsacen ruokaisa perinneruoka jossa hapankaalia, perunaa, makkaroita ja lihaa. Gewürztramineria lasiin…

10.2. Hutspot 23€. Flaamilainen vihannesmuusi lihojen ja makkaroiden kera.

17.2. Kievin kanaa 24,50€. Kanaruokien ehdotonta klassikko-osastoa! Rapeaa täytettyä kanafilettä herkullisten lisukkeiden kera.

24.2. Osso Buccoa ja Risottoa 25€. Pitkään hautunutta hänrän potkaa ja höyryävää risottoa niinkuin mamma sen tekee Milanossa.  Ja löytyy hyvä valikoima Italian punkkuja kyytipojaksi koska Tuulensuu…

3.3. Hernekeittoa 10€ ja Laskiaspulla 4€. Laskiaissununtain kunniaksi keitämme ison kattilallisen aitoa maistuvaa Hernekeittoa ja pyöräytämme muhkeat laskiaspullat.

10.3. Lammas Tagine ja Couscous 24€. Tuulensuu goes Marrakech!

17.3. Irish Breakfast 15€. St Patrick’s Dayn kunniaksi tarjolla aito irlantilainen breku! Rentoa tunnelmaa ja Stouttia lasiin.