Klassikkosunnuntait jatkuvat Tuulensuussa!


Gastropub Tuulensuu nostaa  sunnuntaisin esille jonkun perinteisen klassikko annoksen.

Jos siis haluat tutustua suomalaisen ruokakulttuurin helmiin tai vaikka tulla muistelemaan mennyttä reissua kansainvälisine herkkuineen niin tässäpä loistava tilaisuus. Ja kaikki tämä unohtamatta osuvaa juomavalikoimaa jollaista ei ole missään muualla…koska Tuulensuu!

24.3. Tafelspitz 22€. Itävallan perinteinen klassikko! Mausteliemessä haudutettua naudan paistia, omenaa, piparjuurta ja juureksia. Lasiin Blaufränkischiä, Grüner Veltlineria tai hyvää Pils-olutta.

31.3. Borschkeitto 10€. Sametinpehmeä punajuuri-lihakeitto smetanan kera, venäläisen keittiön parhaimmistoa!

7.4. Wallenberger 21€.  Ruotsalainen Husmanskost-klassikko jauhetusta vasikan paistista. Oheen hyvä perunamuusi ja keitetyt herneet.  Akvavit ja olut kruunaa  aterian!

14.4. Bouillabaisse 15€. Provencen runsas ja maistuva kala- ja äyriäiskeitto Rouillen kera ja lasiin laadukasta roseeta. Välimeren lämpöä mieliin pitkän kylmän talven jälkeen!

21.4. Lammaspaisti 22€. Pääsiäissunnuntain kunniaksi tarjolla lammaspaistia lisukkeineen. Kyytipojaksi hieno valikoima punaviinejä ja oluita Tuulensuun tapaan.

28.4. Tartar 18€. Aito Tartarpihvi klassisin lisukkein, todellinen herkuttelijan unelma-annos!  Ja juomasuosituksia löytyy niin viineistä, oluista kuin snapseista…..koska Tuulensuu!

5.5. Ratatouille 16€. Etelä-Ranskan maukas vihannesmuhennos. Lasiin rodukas Rhonen Syrah tai täyteläinen Rosee!