side-area-logo
Yhteistyössä Kulttuuriosuuskunta TRELMU

Kulttuuriosuuskunta TRELMU on uusi tamperelaisen elävän musiikin skenen ja DIY-kulttuurin tukemiseen keskittyvä osuuskunta.
TRELMU tarjoilee O’Hara’s Freehousessa uusia kulttuuritapahtumia ja päivittää tarjontaa myös ravintolan puolella.

TRELMU:n Grand Opening
TRELMU’s Grand Openingissa 25.3.2017 juhlistetaan uuden tamperelaisen elävän musiikin skenen ja DIY-kulttuurin edistämiseen keskittyvän osuuskunnan syntyä. Tervetuloa tutustumaan osuuskunnnan puuhamiehiin ja kuulemaan lisää uusista kulttuuritapahtumistamme. Avajaispartyissä tulevat myyntiin myös TUKIJÄSENKORTIT, jonka hankkimalla voit tukea TRELMU:n toimintaa ja saat alennuksia O’Harasissa mm. TRELMU-klubien pääsymaksuista sekä ravintolatuotteista. Loppukuun tarjouksena kortin omistajille TRELMU-burger vitosella (norm.8,5e!). Avajaisillan musiikkitarjonnasta vastaa TRELMU:n miehitys kahden yllätysesiintyjä-livebändin ja Levyseppämiksaajan (+ kahden vierailevan DJ:n ) voimin. Yllätysakteista voimme antaa vihiä näin: trelmulaisistamme ensimmäinen tykittelee basson varressa ”lumista progerokkia” ja toinen ”minikitaran” varressa ”orgaanisen rumpukoneen” tahdittamaa folkkipunkkailua… 😉

ESITTELYSSÄ TRELMU:n TAPAHTUMIA:

*** TRELMU-klubi ***
Noin kerran kuussa, torstaisin (alkuillasta) O’Harasin livekellarissa esittylyssä ”Kuukauden findiebändit” pikkurahalla ja TRELMU:n kortilla vielä edullisemmin. TRELMU-klubeille valittavat esiintyjät ovat aina musiikillisesti omalaatuisia ja valtavirrasta persoonallisuudellaan edukseen erottuvia; suomi-indien nousevia tai (vielä toistaiseksi) piileviä tähtiä.

*** Retropelikerho ***
TRELMU:n retropelikerho kokoontuu klassisten pelikonsoleiden ja tietokoneiden parissa kerran pari kuussa tiistaisin O’Harasin loungessa. Pelihistorian tähtihetkiä pääsee kokemaan mm. Nintendon ja Commodoren kanssa, peukalot kipeinä ja ranteet hellinä. Suosittelemme lämpimästi matkailua aikaan, jolloin pelit eivät pitäneet kädestä kiinni ja pyytäneet pelaajalta anteeksi.

*** Dokkaritiistai ***
Kerran kuukaudessa vetäydytään baarin perälle TRELMU-loungen sohville ja tykitetään valkokankaalle mitä erikoisempia visuaalisia elämyksiä. Ensimmäisellä kerralla nähtiin ylistetty Kiehumispiste-dokumentti ja tulevaan MovieMakers -klubiin voi itsekin tulla esittelemään omia tuotoksiaan ja verkostoitumaan muiden saman alan tekijöiden kanssa.

*** Ollin Maailman Paras Torstai ***
Joka torstai toistuva vegaaniruokakerho, jossa Jaakko & Jay yhtyeestäkin tuttu OLLI pyöräyttää DJ-hommiensa lomassa padallisen erikoisherkullista vatsantäytettä huokeaan 4 €uron hintaan.

*** Hardcore-Torsdagen ***
…coming up…

gastropuboharas