side-area-logo

GASTROPUB NORDIC – Parasta pohjoismaista!

Gastropub Nordic terassiGastropub Nordic on pohjoismaiseen juoma- ja ruokakulttuuriin erikoistunut ravintola Tampereen sydämessä Otavalankadulla.

Nordicin tuotevalikoima on keskittynyt pohjoismaisiin tuotteisiin, mutta tarjolla on myös kattava valikoima juomia muualta maailmasta. Erittäin runsas olutvalikoimamme on keskittynyt kotimaisiin ja skandinaavisiin pienpanimotuotteisiin. Pysyvien hanojen lisäksi Nordicista löytyy myös viisi vaihtuvaa oluthanaa, joissa olut vaihtuu lähes viikoittain. Lisäksi valikoimaamme kuuluu lukuisia vaihtuvia pullosiidereitä eri puolelta Eurooppaa. Perinteisen lonkeron lisäksi hanavalikoimassamme on myös Brändylonkero.

Nordicissa voit myös nauttia niin laadukkaasta viinivalikoimasta kuin erikoiskahveista tai erikoisemmista drinkeistä. Lisäksi keittiömme tarjoilee pohjoismaisia makuja kukkarollekin ystävälliseen hintaan.

Kaikki Nordicissa soiva taustamusiikki on pohjoismaalaisten artistien tai yhtyeiden käsialaa. Tarjolla on myös mittava valikoma aikakauslehtiä asiakkaidemme luettavaksi (mm. Tiede, Mondo, Image, MB, Gloria, Shaker, Aromi, Auto Bild, Olutposti, Suomen Kuvalehti, Soundi) sekä lautapelejä pelattavaksi (mm. Menolippu, Risk, Cluedo, Kimble, Jenga, Yatzy, Scrabble, Alias, Monopoly, Trivial Pursuit).

Lisäksi Nordicista löytyy kabinetinomainen tila, joka on varattavissa yksityis- tai yrityskäyttöön. Tilaan mahtuu noin 10-20 henkilöä.

Tervetuloa nauttimaan pohjoismaalaisesta tunnelmasta! 

 

location.href="//gastropubnordic.fi";