Uutiskirje tammikuu


KOKO KANSAN KIEVARI KAUPPAKADULLA

TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

Laaja valikoima kotimaisia oluita ja erittäin edullista ruokaa

 


Ajankohtaista

Finlandia Sahtia nyt Kievarista!!

Ruokaa kotiin tai työpaikalle…Wolt kuljettaa Kievarin annokset perille!

Tammikuussa starttaa kerran kuussa keskiviikkoisin klo 20.00 pidettävä elävää musiikkia tarjoava ÄSSÄ-KLUBI isäntänä tamperelainen lauluntekijä Jukka Ässä, vierailijoina paikallisia musiikintekijöitä 20.1/17.2/16.3/20.4 

Opiskelijakortilla etuja!

Suhteet ja seksi tietovisa starttaa tammikuussa 2016 kerran kuussa maanantaisin klo 19.00 11.1/8.2/14.3/11.4/9.5

Mielitkö postituslistallemme? Laita sähköpostia meille kahdetkasvot@gastropub.net, kiitos! Saat tietoa tapahtumista esim. tastingeistä ja Stand-Up klubeista sekä uusista oluista ja erilaisista teemaviikoista!

Kerran kuussa pidettävä Työn Alla Stand-Up Klubi jatkuu ensi vuonnakin joka kuun toinen keskiviikko klo 19.00, liput 5€ – tervetuloa!

Kimmon tietovisa torstaisin klo 19.00

Kievari Kahdet Kasvot

Kahdet Kasvot on syksyllä 1996 perustettu ravintola, joka aloitaa kievarina toimintansa vuoden 2015 alussa.

Kievarin toiminta perustuu hyvään ja varsin edulliseen ruokaan sekä kotimaisiin pienpanimo-oluisiin.

Kievarissa on djonlinen kanssa yhteistyössä toteutettu digitaalinen jukebox, jossa soi vain paikallinen musiikki. Asiakkaille ilmainen jukebox toimii puhelimella. Tabula Rasa, Kaseva, Popeda, Eput, A.Aallon rytmiorkesteri, Tries, Swellheads, Flegmaatikot, Nuera, Voimaryhmä, Jätä Jämät, Nyrkkitappelu. Nämä ja monet muut tutut ja harvinaisuudet löytyvät jukeboxistamme.

Kievarissa on asiakkaiden iloksi myös Darts- tikkataulu, runsaasti lautapelejä sekä päivän lehdet Iltasanomat, Iltalehti ja Aamulehti. Kellariravintolassa katsotaan paikallista urheilua eli kiekkoa, jalista, korista, lentistä, sählyä, jne. aina tamperelaisen joukkueen pelatessa.

Asiakkailla on myös mahdollisuus käyttää langatonta verkkoyhteyttä, tunnukset saat baaritiskiltä.

Ravintolamme jakaantuu kolmeen eri osaan: isoon saliin, pieneen kabinettiin sekä kellariravintolaan. Lisäksi talosta löytyy miellyttävä tupakkahuone sikarinpolttajien ja tupakoijien iloksi.

Alakertaa ja kabinettia on mahdollisuus varata yksityistilaisuuksia varten. Tilaisuuksiin voi liittää mallasjuomien tastingin ja ruokailun. Tarjouksen voit pyytää sähköpostilla tai paikanpäällä.

99615.dj-online