Hehku

Tervetuloa

Hehkuun!

Kevättalven olemme avoinna säiden ja auringonpaisteen mukaan sekä pyynnöstä yksityiskäytössä.

Terassilta löytyy runsaasti pysty- ja istumapaikkoja pikaista piipahdusta varten. Ja sitkeimmät sissithän voi uhmata suomen talvea pidempäänkin.

Lisäksi vanha ratikka toimii anniskelualueena ja asiakastilana. Ratikka tarjoaa tuulensuojaa ja pitää sateenkin loitolla mutta erityisen lämmin se ei ole. Pienet lämmittimet pitävät sitä hieman ulkoilmaa lämpimämpänä mutta tuskin siellä paitasillaan tarkenee. Tosin olemme suunnitelleet pitävämme siellä myös Kisko-Discoja eli Monotansseja, silloinhan voi tarjeta vähemmälläkin varustuksella.

Toivotamme kaikki ulkoilijat ja ohikulkijat tervetulleeksi pistäytymään. Tänne on erinomaisen vaivatonta poiketa toppavaatteissa, pyörällä, scootilla, lenkillä ollessa, vaikka hiihtämällä tai lastenvaunujen kera.

Järjestämme mielellämme myös yritys- ja yksityistilaisuuksia terassillamme. Kyseessä on keskeinen paikka Tampereen keskustassa liikuttaessa. Olipa sitten matkalla töistä kotiin, leffaan, pikkujouluissa, matkalla teatteriin tai muuten vaan baarikierroksella tai virkkaripäivää viettämässä. Tarkemmat pyynnöt ja toiveet voi käydä esittämässä paikan päällä tai mailata hehku@gastropub.net

Menu

Hehkun

menu

HEHKU MENU

Kuumat juomat

kahvi 2.50€

kuuma mehu 2.50€

kaakao 3.50€

glögi 3.50€

 

Kuumat alkoholijuomat

Glühwein 8.50€

Jameson Irish Coffee 8.50€

Minttukaakao 8.50€

Omenaglühwein 8.50€

Terästetty Glögi 7.50€

Havana Club Rommitoti 7.50€

 

Kylmät juomat

Valikoima olutta, lonkeroa ja alkoholittomia kylmiä juomia

Alkoholit

Minttu 6.00€

Jameson 6.00€

Havana Club Especial 6.00€

Jallu * 6.00€

Stolichnaya Vodka 6.00€

Jägermeister 6.00€

Saltkis 4€

punaviini 12cl/24cl 5.00/10.00€

valkoviini 12cl/24cl 5.00/10.00€

 

RUOKA

Vaihtuvia pikku purtavia ja suurempiakin annoksia…