Etusivu

Tervetuloa!

Deliin

deli-logo1


  ti-ke 16-22 (02), to 16-23 (02)
pe-la 15-02, su-ma suljettu
   SOITA 

Rento, runsas, vaihtuvan valikoiman viinibaari Puutarhakadulla. AN EASY GOING WINEBAR WITH A FINE SELECTION OF WINES FROM ALL OVER THE WORLD.

Deli 1909 & Wine Bar tarjoaa teille mainion läpileikkauksen maailman viineistä. Emme tunnusta yhtä maata tai yhtä tapaa ainoaksi oikeaksi vaan valikoimme viinimme ennakkoluulottomasti, laadukkaimpien joukosta.

Autamme teitä mielellämme viinin valinnassa. Järjestämme myös ohjattuja tastingeja, sekä avoimia että etukäteen tilattuja. Meille viini on rentoutta, mukavuutta ja kulttuuria, ei nipotuksen aihe. In vino veritas!

Näiden seinien sisällä ovat historian saatossa viihtyneet monet taiteilijat F.E.Sillanpäästä Juice Leskiseen, toivomme teidänkin viihtyvän samoin!

Menu

MENU

Deli

Voimassa 3.1.2018 alkaen

ps. Kysy tarvittaessa henkilökunnalta
allergeeneista ja erityisruokavalioista.

Ajankohtaista

Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA/ good to know

AVOIMET VIINITASTINGIT DELISSÄ JOKA TORSTAI KLO 17-18. open winetastings at Deli every thursday at 5pm to 6pm.

Torstaina 5.4. aiheena Loire. Viinimestari Hanne Halonen maistattaa läpileikkauksen Ranskan Loiren laakson viineistä.

Torstaina 12.4. aiheena Sisilia. Soil Winen Lari-Pekka saapuu kertomaan upeist Sisilian viineistä! 15e/henkilö.

Torstaina 19.4. aiheena Barbaresco vs. Barolo. Viinimestari Hanne Halonen johdattelee Piemonten kuninkaan ja kuningattaren, Barolon ja Barbarescon saloihin. Hinta 20e/henkilö

Torstaina 26.4. aiheena samppanja. Js Travel järjestää upeita viini- ja ruokamatkoja ympäri Euroopan, muun muassa samppanjamatkoja. Mukana samppanjamatkoilla asiantuntijana on Tuomo Laitinen Carelia Winesilta, ja hän saapuu vetämään upean samppanjatastingin! Ohessa on mahdollisuus tutustua Js Travelin matkoihin, sekä matkanjärjestäjään Jouni Suomiseen.

GUMBO CLUB DELISSÄ JOKA KUUN VIIMEINEN KESKIVIIKKO KLO 19. gumbo club at deli every months last wednesday at 7 pm.

ROAMIN’ STREET BAND SOITTAA JUUREVIA KLASSIKOITA NEW ORLEANSIN TYYLIIN. GUMBO CLUBIN AJAN DELISSÄ TARJOLLA GUMBOA 12,50/ANNOS.

VAPAA PÄÄSY / FREE ENTRY

 

 


 

deli-logoinez kahdetkasvot kalevanordic nordicbrewery-1 praha Rillinki-logo soho tuulensuu