Hämeenpuisto FOOD GARDEN on aloittanut toimintaansa, tervetuloa tutustumaan tarjontaan ja elävöittämään kaupunkimme sydäntä yhdessä kanssamme. Lue lisää alla olevasta jutusta…


Hämeenpuisto FOOD GARDEN aloitti koko kesän jatkuvaa toimintaansa. Tervetuloa viihtymään keskelle kaupunkia, vehreään ja vilvoittavaan Hämeenpuistoon. Piknik-hengessä voit valita paikkasi toiveesi mukaan joko varjosta tai auringosta. Nautiskele kaupungin meiningistä ja ravitse sekä nesteytä vapaasti omaan tahtiin. Sinua palvelevat sekä alueen ruokakojut, terassit että ympäröivät kaupat ja ravintolat. GP Tuulensuu ja Kievari Kahdet Kasvot myyvät myös max.5.5% alkoholijuomia TAKE AWAY. Toivotamme kaikki kävijät yhteistyöllä elävöittämään kaupunkimme sydäntä.

Tällä hetkellä ruokakojuja on paikalla neljä erilaista, Hämeenkadun ja Satakunnankadun välisellä alueella. Tom & Crill palvelee pääsääntöisesti lounasaikana ja muut vaihtelevasti puolesta päivästä alkaen jopa iltakymmeneen asti. Kaikilla on liukumaa aukiolojen suhteen ja tietenkin säävaraus.

Tom & Crill on erikoistunut grillattuun kokolihaan eri muodoissa. Street Pitas tarjoilee nimensä mukaisesti erilaisia pita-tuotteita ja salaatteja, Los Pollos Street 10 kaikkea kivaa lähituotetusta kanasta ja Curry 23 Berliini-tyyliin Currywurstia, Bratwurstia ym grilliruokaa. Annoksia löytyy siis moneen makuun, myös kasvis, vegaani, gluteenittomia ym. erityisruokavalioita.
Anniskelua alueella ei ole joten sen voi hoitaa Take Awayna puistoilun lomassa. Kojut myyvät alkoholittomia virvokkeita.
Kaikilla kojuilla voi maksaa sekä kortilla että käteisellä.

Puistoon voi hyvin tuoda myös omia kalusteitaan ja piknik herkkujaan mutta kalusteita on valmiiksikin melko runsaasti ja lainaamme niitä lisää tarpeen mukaan. Toivomme että kaikki pitäisivät puolestaan huolen kalusteista, palauttaisivat lainaamansa ja huolehtisivat alueen siisteydestä ja viihtyisyydestä. Roskille on runsaasti palautuspisteitä, samoin pullot ja tölkit voi palauttaa niille varattuihin astioihin.

Voit seurata meitä Instagramissa: hameenpuistofoodgarden lisäksi uutisia löytyy ravintoloiden omilta sivuilta ja facesta.