OKTOBERFEST 12.9.-6.10. ja KLASSIKKO SUNNUNTAIT Tuulensuussa tuovat maailman ruokaherkut lähellesi. Klassikot palaavat kesätauolta 15.9.


Gastropub Tuulensuu nostaa  sunnuntaisin esille jonkun perinteisen klassikko annoksen.

Jos siis haluat tutustua suomalaisen ruokakulttuurin helmiin tai vaikka tulla muistelemaan mennyttä reissua kansainvälisine herkkuineen niin tässäpä loistava tilaisuus. Ja kaikki tämä unohtamatta osuvaa juomavalikoimaa jollaista ei ole missään muualla…koska Tuulensuu! Palaamme kesätauolta 15.9.

12.9.-6.10. juhlimme Oktoberfestia niin ruokalistalla, Klassikkosunnuntaisiia kuin olut- ja viinilistallamme, tervetuloa!

Su 15.9. Weisswurst & Pretzel. 10€.Tämä Baijerilainen oluttupa klassikko on yksinkertaisuudessaan herkullinen. Lipstikkavedessä keitettyä tuoretta makkaraa makean sinapin ja pretzel suolarinkelin kera, prost!

Su 22.9. Puolikas paistettu ankka 25€.  Haudutetun punakaalin, olutkastikkeen ja perunaknödelin kera. Tähän litra olutta kylkeen niin kyllä lähtee…ja ehkä vielä toinenkin? Ronskit vetää tän yksin, moni saattaa tarvita jakajaa…

Su 29.9. Kokonainen grillattu kana 10€. Koko kana ja kulhollinen valkosipulimajoneesia, jokainen joka on käynyt Munchenin teltoilla tietää mistä on kyse…hauskanpidosta! Tästä riittää hiukopalaa kahdellekin.

Su 6.10. Schweinhaxe, 25€. Jep, kokonainen sianpotka pottumuusin ja hapankaalin kera. Saat valita joko keitetyn tai paisteun version mielesi mukaan.

13.10. tästä eteenpäin hieman vähemmän germaanisti…