Kievari Kaksien Kasvojen syksy


Laaja ohjelmisto tapahtumia tarjolla:


  • EROKSEN MUSAVISA tiistaisin klo 20.00 3.9 alkaen
  • KIMMON TIETOVOSA torstaisin klo 19.00
  • kerran kuussa lauantaisin klo 16.00 maistellaan kotimaisten pienpanimoiden oluita, tarjolla mm. Espoon Oma Panimo 7.9 ja Panimoyhtiö Tuju 14.12
  • viskejä ja muita väkeviä maistellaan kerran kuussa tiistaisin klo 18.00, tarjolla mm. Kill Devil rommitasting 20.8 ja Philippe Hakulin maistattaa Compass Box viskejä 5.11
  • kerran kuussa keskiviikkoisin klo 19.00 tarjolla Petri Hankosen isännöimä TYÖN ALLA STAND-UP KLUBI, lippuja ennakkoon Kievarin tiskiltä 5€, esityspäivänä 7€. Ensimmäinen klubi 21.8!
  • Petri Hankosen isännöimä TARINANKERRONTAKLUBI myös kerran kuussa keskiviikkoisin klo 19.00. Ensimmäiset tarinat ilostuttavat kuulijoita 25.9, vapaa pääsy!

Kaikkiin tapahtumiin lippuja voi ostaa Kievarin tiskiltä ja lisää infoa tapahtumista saa parhaiten paikan päällä Kievarissa! Seuraa meitä facebookissa ja instagramissa! Voit myös liittyä postituslistallemme, niin saat meiltä sähköpostia ajankohtaisista tapahtumista. Laita meille postia kahdetkasvot(at)gastropub.net.

Me järjestämme myös privaatteja maistelutilaisuuksia aina oluista viskeihin. Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöimme sinulle ja kaveri- tai työporukallesi unohtumattoman makuelämyksen.

Juomavalikoimamme on kasvanut valtavasti ja olemme avanneet OLUTMYYMÄLÄN! Parhaiten valikoimaan pääset tutustumaan paikan päällä, mutta myös kotisivuiltamme www.gastropub.net/kahdetkasvot ja Untappd -sovelluksessa.

Tervetuloa juomakaupoille!