MAAHANTUONTIA, TUKKUMYYNTIÄ! Laajennamme maahantuontiamme ja saimme tukkumyyntiluvat, nyt voimme siis myydä erikoistuotteitamme myös muille ravintoloille, kaupoille, yrityksille ja yksityishenkilöille.

Ensimmäisten uusien tuotteiden joukossa on erinomainen vaalea lager, Hekkelberg Pils. Tähän astiaolueeseen pääset tutustumaan useissa ravintoloissamme. Kerromme mielellämme tuotteesta lisää jos olet kiinnostunut saamaan sen myyntiin omaan ravintolaasi tai vaikkapa firman juhliin/grillipartyihin/pikkujouluihin (myymme myös yksityishenkilöille sillä meillä on ravintoloissamme max 5.5 alc% ulosmyyntioikeudet)… Meiltä saa tarvittaessa vuokrata myös helppokäyttöiset ja näppärän kokoiset hanalaitteet.

Etelä-espanjan Andaluciasta meillä on laaja valikoima erilaisia juomia, sherryjä, moscatellia, viiniä, vermuttia sekä lukuisia väkevämpiä juomia, tervetuloa testaamaan vaikka uudet Sangriamme! Nyt myös Fino Sherry pohjainen Rebuijito joka on Andalucian suosituimpia kesäjuomia.

Seuraavaksi odotamme saapuvaksi viinejä Ranskan Alsacesta ja uusia suunnitelmiakin jo pukkaa. Voimme yrittää löytää juomia myös tilaustyönä tarpeidenne mukaan. Jos olet kiinnostunut hankkimaan tuotteita kauttamme niin ota yhteyttä joko sami.lappalainen@gastropub.net tai otso.mikkonen@gastropub.net