TAKE AWAY/Off Licence/Ulosmyynti…miksi tyytyä tavalliseen kun tarjolla on erikoisempia herkkuja, kylmänä kaapista…

Saimme ravintoloihimme ulosmyyntiluvat. Myymme asiakkaille mukaan kaikkia alkoholijuomia joissa on prosentteja 5.5 tai alle. Oluet, siiderit, miedot viinit, lonkerot, valmiit juomasekoitukset…

Myyntiaika on 09:00-21:00. Ennen kello 21:00 ostetut juomat saa mukaansa kello 21:00 jälkeenkin.

Ulosmyyntihinnat tulevat olemaan noin -50% anniskeluhinnoista, tapauskohtaisia eroja tulee olemaan. Pyrimme tekemään hyvinkin edullisia kamppiksia tiettyjen vaihtuvien ”päivän juomien” kohdalla. Kannattaa siis poiketa baarissa tarkastamassa tilanne.

Myymme mukaan myös kylmiä juomia suoraan kylmäkaapista. Voit siis poiketa hakemaan meiltä vaikka erikoisoluen matkalla puistoon, kotiin, uimarannalle… Samallahan hoituu tarvittaessa myös piknik-eväät. Tervetuloa!