Otavalankatu 3, 33100 TAMPERE
Puh. (03) 2121 766

Parasta pohjoismaista!

Gastropub Nordic on pohjoismaiseen juoma- ja ruokakulttuuriin erikoistunut ravintola Tampereen sydämessä Otavalankadulla. 

Nordicin tuotevalikoima on keskittynyt pohjoismaisiin tuotteisiin, mutta tarjolla on myös kattava valikoima juomia muualta maailmasta. Erittäin runsas olutvalikoimamme on keskittynyt kotimaisiin ja skandinaavisiin pienpanimotuotteisiin. Pysyvien hanojen lisäksi Nordicista löytyy myös viisi vaihtuvaa oluthanaa, joissa olut vaihtuu lähes viikoittain. Lisäksi valikoimaamme kuuluu lukuisia vaihtuvia pullosiidereitä eri puolelta Eurooppaa. Perinteisen lonkeron lisäksi hanavalikoimassamme on myös Brändylonkero.

Nordicissa voit myös nauttia niin laadukkaasta viinivalikoimasta kuin erikoiskahveista tai erikoisemmista drinkeistä. Lisäksi keittiömme tarjoilee pohjoismaisia makuja kukkarollekin ystävälliseen hintaan.

Kaikki Nordicissa soiva taustamusiikki on pohjoismaalaisten artistien tai yhtyeiden käsialaa. Tarjolla on myös mittava valikoma aikakauslehtiä asiakkaidemme luettavaksi (mm. Tiede, Mondo, Image, MB, Gloria, Shaker, Aromi, Auto Bild, Olutposti, Suomen Kuvalehti, Soundi) sekä lautapelejä pelattavaksi (mm. Menolippu, Risk, Cluedo, Kimble, Jenga, Yatzy, Scrabble, Alias, Monopoly, Trivial Pursuit).

Lisäksi Nordicista löytyy kabinetinomainen tila, joka on varattavissa yksityis- tai yrityskäyttöön. Tilaan mahtuu noin 10-20 henkilöä. 

Tervetuloa nauttimaan pohjoismaalaisesta tunnelmasta! 

 
Tiedustelut osoitteeseen nordic@gastropub.net tai puhelimitse klo 15-02.

 

Best from Nordic!

Gastropub Nordic is a cosy Scandinavian style gastropub in the centre of Tampere. We are located only a few blocks away from the main street Hämeenkatu. At the summertime, we also have a nice terrace on the street.

We serve Scandinavian style food and beverages and our specialities are Nordic microbrewery products, but we also have drinks from other countries.  Our kitchen serves Nordic flavors with reasonable price.  The kitchen is open daily until midnight and we have a menu also in English.

 Artikkeli Kohokohdat.fi:ssä
Gastropub Nordic uusii kohta antimiaan – Haukkaa hirveä kun vielä voit!

Otavalankadun juuri 5 vuotta täyttänyt skandinaavihelmi Gastropub Nordic tuntee jo keväisten, pohjoisten tuulien kutsun. Ruokalistaa ollaan uudistamassa uusin annoksin. Vielä ehtii maistella lämmittävää juustoista hirvipataa tai pistää riistapullia poskeen!
Lue lisää

Lue lisää

Uutiset

Kukottaako maanantait? Nordicissa joka maanantai on Kukko-maanantai, jolloin kaikki Kukot hanassa 4,50€.

Keskiviikkoisin Nordicissa Kaisan tietovisa kello 21.00. Visan ajan kaikki Kukot hanassa 4,50€.

Dzien' dobry! Gastropub Nordicissa vietetään nyt puolalaisia olutviikkoja! Valikoimassa on lukuisia erilaista puolalaista omatuontipullo-olutta ja myös hanavalikoimaan on luvassa lähiaikoina puolalaisia vivahteita.

Gastropub Nordic löytyy nyt myös Facebookista. Klikkaa tästä ja tykkää!

 Valitse ravintola:
Gastropub Nordic
Gastropub Praha
Gastropub Soho
Gastropub Tuulensuu
Vinoteca Piemonte
Inez Tapas Bar Sidreria


In english
ETUSIVU
UUTISET
MENU
VIINIT
OLUET
SIIDERIT
JUHLAT & KOKOUKSET

Avoinna

su-pe 15-02, la 12-02.

Keittiö avoinna: ma-pe 16-24, la 12-24, su 15-24.

Kuvat: tampere.kohokohdat.fi