Otavalankatu 3, 33100 TAMPERE
Puh. (03) 2121 766

Parasta pohjoismaista!

Gastropub Nordic on pohjoismaiseen juoma- ja ruokakulttuuriin erikoistunut ravintola Tampereen sydämessä Otavalankadulla. 

Nordicin tuotevalikoima on keskittynyt pohjoismaisiin tuotteisiin, mutta tarjolla on myös kattava valikoima juomia muualta maailmasta. Erittäin runsas olutvalikoimamme on keskittynyt kotimaisiin ja skandinaavisiin pienpanimotuotteisiin. Pysyvien hanojen lisäksi Nordicista löytyy myös viisi vaihtuvaa oluthanaa, joissa olut vaihtuu lähes viikoittain. Lisäksi valikoimaamme kuuluu lukuisia vaihtuvia pullosiidereitä eri puolelta Eurooppaa. Perinteisen lonkeron lisäksi hanavalikoimassamme on myös Brändylonkero.

Nordicissa voit myös nauttia niin laadukkaasta viinivalikoimasta kuin erikoiskahveista tai erikoisemmista drinkeistä. Lisäksi keittiömme tarjoilee pohjoismaisia makuja kukkarollekin ystävälliseen hintaan.

Kaikki Nordicissa soiva taustamusiikki on pohjoismaalaisten artistien tai yhtyeiden käsialaa. Tarjolla on myös mittava valikoma aikakauslehtiä asiakkaidemme luettavaksi (mm. Tiede, Mondo, Image, MB, Gloria, Shaker, Aromi, Auto Bild, Olutposti, Suomen Kuvalehti, Soundi) sekä lautapelejä pelattavaksi (mm. Menolippu, Risk, Cluedo, Kimble, Jenga, Yatzy, Scrabble, Alias, Monopoly, Trivial Pursuit).

Lisäksi Nordicista löytyy kabinetinomainen tila, joka on varattavissa yksityis- tai yrityskäyttöön. Tilaan mahtuu noin 10-20 henkilöä. 

Tervetuloa nauttimaan pohjoismaalaisesta tunnelmasta! 

 
Tiedustelut osoitteeseen nordic@gastropub.net tai puhelimitse klo 15-02.

 

Best from Nordic!

Gastropub Nordic is a cosy Scandinavian style gastropub in the centre of Tampere. We are located only a few blocks away from the main street Hämeenkatu. At the summertime, we also have a nice terrace on the street.

We serve Scandinavian style food and beverages and our specialities are Nordic microbrewery products, but we also have drinks from other countries.  Our kitchen serves Nordic flavors with reasonable price.  The kitchen is open daily until midnight and we have a menu also in English.

 Lue lisää

Uutiset

Kukko-maanantait

Kukottaako maanantait? Nordicissa joka maanantai on Kukko-maanantai, jolloin kaikki Kukot hanassa 4,50€.

 

Kaisan tietovisa keskiviikkoisin

Keskiviikkoisin Nordicissa Kaisan tietovisa kello 21.00. Visan ajan kaikki Kukot hanassa 4,50€.

 

Kultainen Humala -palkinto Gastropub Nordicille

Gastropub Nordic on palkittu tämänvuotisella Kultainen Humala -palkinnolla, jonka myöntävät tamperelaiset olutseurat Salhoajankadun Olutseura ry sekä Hämeen Tummat ja Vaaleat. Jo kahdettatoista kertaa jaettu palkinto luovutettiin perjantaina 23. toukokuuta Suuret Oluet Pienet Panimot -tapahtumassa Tampereen Keskustorilla. Palkinto on tamperelaisten olutseurojen kunnianosoitus paikallisen olutkulttuurin tukemisesta ja edistämisestä.

Gastropub Nordic löytyy nyt myös Facebookista. Klikkaa tästä ja tykkää!

 Valitse ravintola:
Barmacia
Gastropub O'Hara's
Gastropub Kaleva
Gastropub Praha
Gastropub Soho
Gastropub Tuulensuu
Gastropub Nordic
Inez Tapas Bar Sidreria
Kievari Kahdet Kasvot


In english
ETUSIVU
UUTISET
MENU
VIINIT
OLUET
SIIDERIT
JUHLAT & KOKOUKSET

Avoinna

su-pe 15-02, la 12-02.

Keittiö avoinna: ma-pe 16-24, la 12-24, su 15-24.

Kuvat: tampere.kohokohdat.fi