Tampereen Viinifiesta: Deli 1909 & Wine Barin sisäpihatapahtumissa fiestaillaan taas tänäkin kesänä iloisissa tunnelmissa. Seuraavaksi SIIDERI & TAPASFIESTA 12.-14.7.


Tampereen Viinifiestan kesän 2019 teemat ovat…

Grillifiesta 7.-9.6.

Siideri & Tapasfiesta 12.-14.7. Tarjolla runsaasti erilaisia tapaksia ja pintxoja sekä muutakin syötävää, esimerkiksi kokonaisena paistettuja maitoporsaita. Juomapuolella siiderien lisäksi oluita, väkeviä ja Suupohjan panimon sahtia. Suomalaisia aidon siiderin tekijöitä paikalla edustavat Kuura siideri Fiskarsista, paikallinen Terisjoki sekä Panimoinen & Lemmes Lepaalta ja Suupohja Isojoelta. Espanjalaisten (Asturia) siidereiden pisteestä vastaa Vino Fino Finland ja ranskalaisilla (Normandia, Bretagne) siidereillä on kaksi eri standia; Viinikarhu sekä RedBev. Lisäksi tarjolla on omalla pisteellämme siidereitä Eestistä, Latviasta, Irlannista ja Englannista. Kaikkia siidereitä myydään pullottain sekä lisäksi suurinta osaa 2,5dl lasillisina. Sisäänpääsy on ilmainen ja lasipanttia ei peritä. Suosittelemme varaamaan käteistä mukaan mutta osalla pisteistä käy myös pankkikortti sekä visa/master card luottokortit. Paikalla voi myös nostaa kortilla käteistä. Live musiikista vastaavat 12.7. Trio Nautilus ja 13.7. Lady Nana Duo. Tervetuloa viettämään maukkaita hetkiä viihtyisään sisäpihatapahtumaan, kaupungin ytimeen!

Viini & Juustofiesta 2.-4.8.

Päivitämme tarkempaa ohjelmaa, esiintyjiä ym. tarjontaa tänne lähiaikoina…